Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Engångshandskar

Engångshandskar är extremt tunna handskar framtagna för arbete under en kortare tid där man vill skydda handen från att komma i kontakt med materialet man arbetar med samtidigt som man vill ha maximal fingertoppskänsla.

Egenskaper

Varumärke


Handskar för engångs- eller korttidsbruk

Hos Skyddsboden hittar du ett brett sortiment med engångshandskar. Engångshandskar, även kallade gummihandskar, används för att skydda händerna mot hälsoskadliga ämnen eller förenkla ditt arbete, så det är viktigt att du väljer handskar med rätt märkning som erbjuder rätt skydd.

 

Viktigt att tänka på vid val av handskar

Tänkt användningsområde

Kontrollera att handskarna är rekommenderade eller certifierade för den tänkta användningen. Engångshandskar har olika material och egenskaper som gör dem lämpliga för hantering av livsmedel, mekaniskt arbete eller som skydd mot kemikalier etc.

Välj rätt storlek

Med rätt storlek på handskarna så sitter de bättre och bekvämare på handen och arbetet blir därmed enklare och effektivare att utföra.

Ta av och på handskarna på rätt sätt

Undvik kontakt med skadliga ämnen genom att ta av och på handskarna på rätt sätt. Tvätta alltid händerna före och efter användning av engångshandskar.

Byt handskar

Byt handskar ofta. Engångshandskar har en kort livslängd och bör bytas ofta för bibehålla säkerheten.

Kassering av engångshandskar

Se till att använda engångshandskar hanteras på ett säkert sätt och sopsorteras enligt gällande bestämmelser.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: