Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Granberg handskar

Granberg arbetshandskar.

 

Egenskaper

Varumärke


Granberg arbetshandskar: Kvalitet och innovation sedan 1960-talet

Granbergs historia började i den norska byn Bjoa på 1960-talet. Sedan 1960-talet har varumärket vuxit och blivit en global aktör, känt för sina prisbelönta handskar. Med över 50 års erfarenhet har Granberg en djup expertis som deras kunder kan dra nytta av varje dag.

Designpriser och innovativ produktutveckling

Granberg har vunnit flera priser, vilket är ett erkännande för deras produktutveckling. År 2015 fick Granberg ett viktigt erkännande för sin framstående design. Vilket beror till stor del på deras dedikerade forsknings- och utvecklingsteam, som arbetar i ett specialutrustat laboratorium.

Expertis och kvalitet i varje handske

Granbergs produktutveckling är nyckeln till deras position som en av de främsta leverantörerna av arbetshandskar på marknaden idag. Med chefsingenjören Virginius Urbelis i spetsen, en expert inom textilier, polymerer och materialvetenskap, fortsätter Granberg att driva innovation och kvalitet i varje handske de producerar.

Varför välja Granberg arbetshandskar?

Granberg arbetshandskar erbjuder enastående skydd och komfort för en mängd olika arbetsmiljöer. Varje handske är noggrant utformad med högkvalitativa material och avancerad teknik för att möta kraven för olika branscher och yrken. Oavsett om du arbetar inom byggbranschen, industri, mekanik eller trädgårdsskötsel, har Granberg en handske som passar dina behov.

Granbergs sortiment av arbetshandskar

Granbergs sortiment av arbetshandskar omfattar ett brett utbud av modeller, inklusive slitstarka arbetshandskar, skärsäkra handskar, vattentäta handskar och mycket mer. Varje handske är utformad för att erbjuda optimal prestanda och säkerhet under olika arbetsförhållanden.

Kundnöjdhet och testimonier

Kuddnöjdhet är en prioritet för Granberg, och deras handskar har fått positiva recensioner från kunder runt om i världen. Många användare uppskattar den höga kvaliteten, slitstyrkan och komforten hos Granbergs handskar, vilket gör dem till det självklara valet för arbetare i alla branscher.

Upptäck Granbergs arbetshandskar idag

Utforska Granbergs omfattande sortiment av arbetshandskar idag och upplev skillnaden som kvalitet, innovation och expertis kan göra för dina arbetsuppgifter. Oavsett om du behöver handskar för att skydda mot skärsår, värme, kemikalier eller andra risker, har Granberg det du behöver för att arbeta säkert och effektivt.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: