Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Första hjälpen-kit

Första hjälpen artiklar

På Skyddsboden hittar du kompletta första hjälpen-kit i olika storlekar och artiklar för påfyllning eller komplettering.

  Varumärke


  Säkerheten först

  När det kommer till arbetsplatssäkerhet är ett välutrustat första hjälpen-kit en absolut nödvändighet. Oavsett om det är en kontorsmiljö, en byggarbetsplats eller en fabrik, är det viktigt att vara förberedd på eventuella olyckor eller skador som kan uppstå under arbetsdagen. På Skyddsboden erbjuder vi ett omfattande sortiment av första hjälpen-kit speciellt utformade för att möta behoven på olika arbetsplatser.

  Lätta att använda

  Våra första kit är utformade för att vara lättillgängliga och enkla att använda i alla situationer. Varje kit innehåller ett brett utbud av förnödenheter, inklusive förbandsmaterial, plåster, steriliseringsmedel, första hjälpen-instruktioner och mycket mer. Oavsett om det är en mindre skärskada eller en mer allvarlig situation som kräver akut vård, har vi de rätta verktygen för att hantera det.

  Kit i olika storlekar

  Vi förstår vikten av att ha rätt utrustning till hands när det behövs som mest, och därför erbjuder vi första hjälpen-kit i olika storlekar och utföranden för att passa olika arbetsmiljöer och behov. Våra kit är också lätta att transportera och förvara, vilket gör dem perfekta för att hålla på arbetsplatsen, i fordon eller i andra platser där de kan behövas.

  Var förberedd

  Arbetsplatsolyckor kan inträffa när som helst, och det är därför viktigt att vara förberedd. Genom att investera i ett första hjälpen-kit från Skyddsboden kan du säkerställa att du och dina kollegor har tillgång till livsviktig vård vid behov. Utforska vårt sortiment idag och se till att din arbetsplats är redo för alla eventualiteter.

  Sammanfattning

  Enligt Arbetarskyddsstyrelsen skall det på varje arbetsplats och på lämpligt ställe finnas anslag med uppgift om:

  • Var utrustning för första hjälpen finns
  • Vilka personer som kan ge första hjälpen
  • Telefonnummer till larmtjänst och taxi
  • Adress till arbetsstället och evetuellt också färdbeskrivning

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Gå till kassanFortsätt handla
  Produkter
  Handla
  Information
  Moms visas: