Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Arbetskläder

Arbetskläder och yrkeskläder skall vara funktionella, slitstarka, ge ett gott skydd och vara representativa. Här hittar du allt från lättare kläder för arbete inom butik och lager till kraftiga, robusta plagg för tuffa och krävande entreprenadarbeten både sommar som vinter.

Dam/Herr

Egenskaper

Varumärke


Funktionella och slitstarka arbetskläder

Hos Skyddsboden hittar du arbetskläder som är utformade för att möta höga krav. Vi förstår vikten av att ha pålitliga och slitstarka kläder som kan stå emot de tuffaste arbetsmiljöerna, och därför erbjuder vi ett sortiment av kläder som är utformade med funktionalitet och slitstyrka i åtanke.

Jobman 1203 softshell jag i dammodell.

Materiel och tillverkning

Våra arbetskläder är tillverkade av materiel som är utvalda för att erbjuda hållbarhet och slitstyrka. Kläderna har bland annat förstärkningar på slitytor för att de skall klara tuffa förhållanden och ändå vara behagliga att bära.

Jobman 1261 Vinterjacka

Anpassade för behoven

Oavsett inom vilken bransch du verkar så har vi arbetskläder som passar dina specifika behov. Från slitstarka byxor med förstärkta knän till varma vinterjackor och västar för ökad säkerhet och komfort på arbetsplatsen.

Funktionalitet

Vi förstår vikten av att ha kläder som är funktionella och praktiska. Därför är våra kläder utformade med en mängd praktiska funktioner såsom flera fickor för förvaring av verktyg och utrustning, justerbara remmar för optimal passform och ventilationssystem för att hålla dig sval och bekväm även under de varmaste dagarna.

Säkerhet

På många arbetsplatser är det av stor vikt att rätt arbetskläder används.

Jobman 1248 Softshell jacka.

Handla enkelt

Att hitta rätt arbetskläder ska vara både enkelt och smidigt.

 

Sammanfattning

Oavsett om vilken bransch du verkar i så tror vi att du kan hitta kläder som passar dig i vår butik.

Slitstarka arbetskläder för tuffa miljöer.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: