Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Montagehandskar

Här finner du montagehandskar i skinn och olika typer av syntetmaterial. Vare sig du vill ha en ultratunn montagehandske för finmekanik eller en kraftigare modell med kardborre runt handleden så hittar du dem här.

Egenskaper

Varumärke


Handskar med god fingertoppskänsla

Montagehandskar förknippas oftast med tunna arbetshandskar eller mekaniker handskar med god fingertoppskänsla. Vare sig du behöver en kraftig montagehandske skinn eller tunnare syntet monteringshandskar med eller utan kardborre så har vi smidiga montagehandskar för alla händer och yrkeskategorier hos skyddsboden. För många yrkeskategorier som hantverkare, elektriker eller mekaniker kan det ofta vara svårt använda sig av vanliga handskar för de upplevs för grova och ger inte den rätta fingertoppskänslan. Vi har elektrikerhandskar som passar elektrikernas finlir eller tunna slitstarka Maxiflex handskar till snickaren. Det finns många yrken som ofta jobbar i våta miljöer som till exempel rörmokaren eller ställningsbyggaren och där kan det då vara bra med vattentäta montagehandskar.

Olika material på montagehandskar

Många föredrar montagehandskar i getskinn eller oxnarv och de kan ha en god fingertoppskänsla med bibehållen slitstyrka. Jobbar du med något där den lilla extra fingertoppskänslan eftersträvas kan det vara klokt att använda sig av en montagehandske i syntetmaterial. Vi på Skyddsboden har montagehandskar i olika material som PU, nitril och latex mm.

Val av montagehandskar

Valet av montagehandskar styrs ofta av specifika krav för arbetsuppgifterna. För att undvika onödiga skador och förenkla arbetet är de viktigt att rätt typ av handskar används.

Tunna montagehandskar.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: