Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Softshell

EN ISO 20471 Varselklasser

Egenskaper

Varumärke


Kombinera stil och säkerhet med våra jackor i softshell

Vår kollektion av jackor i softshell-material erbjuder den perfekta balansen mellan stil, komfort och säkerhet för alla som arbetar i miljöer där synlighet är avgörande. Tillverkade med avancerad softshell-teknologi, kombinerar våra jackor flexibilitet och andningsförmåga med hög synlighet och skydd.

Skydd mot regn och rusk

Med en jacka i softshell kan du känna dig trygg och bekväm under alla väderförhållanden. Det mjuka och stretchiga materialet ger dig rörelsefrihet och komfort samtidigt som det skyddar dig mot vind och lätt regn. Reflekterande detaljer och kontrastfärger säkerställer att du syns tydligt även i dålig belysning, vilket är avgörande för din personliga säkerhet.

Funktionalitet

Våra jackor i softshell är designade med praktiska funktioner och detaljer för att möta de krav som ställs på arbetsplatsen. Med justerbara manschetter, flera fickor och dragkedjor av hög kvalitet är våra jackor både funktionella och stilfulla.

 

Utforska vårt sortiment av jackor i softshell idag och upptäck hur du kan kombinera säkerhet med stil på arbetsplatsen. Med våra högkvalitativa och pålitliga jackor kan du fokusera på ditt arbete medan vi tar hand om din säkerhet och komfort.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: