Välkommen till skyddsboden.se

               Jag handlar som

 

Privat Företag
  •  Kundtjänst 0950-40 24 16
  • Enhetsfrakt 98 kr (ink moms)
  • Fri frakt vid köp över 4000 kr (ink moms)
  •  Leverans 2-6 arbetsdagar

Top Swede

Top Swede varselkläder i toppklass

Top Swede är en svensk leverantör av arbetskläder. Utveckling och design görs på plats i Göteborg. Företaget grundades 1988. Målet är att kunna erbjuda bästa möjliga produkter till så bra priser som möjligt.


 

Dam/Herr

EN ISO 20471 Varselklasser

Egenskaper

Snörning

Varumärke

Tåhätta

SpiktrampskyddFunktionalitet och bekvämlighet

Top Swede utvecklar kontinuerligt sina arbetskläder i nära samarbete användare i olika yrkesgrupper så att plaggen skall bli så funktionella och bekväma som möjligt. Med certifierade varselkläder från Top Swede kan du känna dig trygg vid arbete i mörka miljöer där hög synlighet är viktig.

För dig som arbetar i blöta miljöer har Top Swede ett brett sortiment av olika typer av enkelfärgade regnkläder och EN ISO 20471 certifierade varselregnkläder anpassade för krävande yrkesfolk.

Regelbundna tester

Genom strikta krav på underentreprenörer och samarbete med testinstitut testas regelbundet olika material för att säkerställa nötningsmotstånd, rivstyrka, färgfasthet och krympning.

Uppförandekod

Uppförandekoden är en viktig del i företagets utveckling. Koden appliceras på hela verksamheten och är en naturlig del när produkter och tjänster köps in från underleverantörer.


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: