Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Tvåldispenser

Våra tvåldispenser är utvecklade för att vara väggmonterade och är anpassade för att fungera tillsammans med vårt sortiment av diverse tvålpatroner. När man väljer storlek på tvåldispenser bör man också kontrollera vilka storlekar som tillgängliga finns för respektive refill patroner.

Varumärke


Varför välja en tvåldispenser för arbetsplatsen?

På arbetsplatser är en god handhygien av avgörande betydelse för att minska risken för sjukdomsspridning och upprätthålla en hälsosam arbetsmiljö. Med en tvådispenser på plats kan du enkelt tillhandahålla flytande tvål till anställda och besökare, vilket uppmuntrar till regelbunden handtvätt och minskar risken för smittspridning.

God ekonomi

Med väggmonterade tvåldispenser minskas spillet och kostnaden per liter tvål blir lägre när man köper in refill patroner i större storlekar jämfört med mindre förpackningar.

Vårt sortiment

Vi erbjuder ett brett utbud av tvåldispenser för arbetsplatser i olika storlekar och kapacitet för att möta behoven i olika arbetsmiljöer. Våra tvåldispenser är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att vara hållbara och enkla att använda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: