Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag
 •  Kundtjänst 0950-40 24 16
 •  Leverans 2-6 arbetsdagar

Varseljackor

Slitstarka varseljackor för både sommar och vinter.

Här hittar du sköna, praktiska och slitsarka varseljackor utvecklade och anpassade för yrkeskategorier och miljöer med krav på hög synlighet.

EN ISO 20471 Varselklasser

Egenskaper

VarumärkeVarseljackor med hög synlighet

Jobman varseljackor med hög synbarhet

Om du arbetar efter en trafikerad väg är det lagkrav på att varselkläder skall bäras. Även på många andra arbetsplatser är det lokala krav att personalen bär godkända varselkläder. Hos oss hittar du ett brett utbud av varseljackor från välkända märken som Blåkläder, Snickers, Projob, Jobman och Top Swede.

Olika typer av varseljackor

Vi har ett stort sortiment av olika typer av varseljackor i olika material och färgkombinationer. Oavsett vilken miljö du jobbar i hittare du en passande varseljacka i vårt sortiment. Vi har allt från lätta ofodrade jackor i softshellmaterial till kraftigare quiltfodrade varselparkas i flamsäkert, vind- och vattentätt material.

 • Windblocker varseljacka
 • Softshelljacka varsel
 • Hantverksjacka varsel
 • Skaljacka varsel
 • Hoodjacka varsel
 • Funktionsparkas varsel
 • Flamskyddade varseljackor

Gemensamt för våra varseljackor  är att de är tillverkade i hög kvalitet och har praktiska egenskaper och funktioner som bröstfickor, sidofickor, mobilficka, ID-ficka och andra typer av fickor och funktioner.

 

Varseljackor vinter

Vinterfodrade varseljackor för kalla arbetsdagar.

Olika miljöer

Vinterfodrade varseljackor finns i många olika material och modeller utvecklade och anpassade efter ett stort spektrum av arbetsmiljöer och arbetsmoment. Vi har allt från lättare quiltfodrade pilotjackor i midjemodell till kraftigt vinterfodrade vind- och vattentäta varseljackor i parkasmodell med varmfodrade huvor. Våra fodrade varseljackor är utvecklade och anpassade för arbete i det nordiska klimatet med kyla, väta och hårt slitage.

Fodertyper

 • Quiltfoder
 • Pilefoder
 • Fleecefoder

Certifiering

Samtliga våra varseljackor är certifierade enligt EN ISO 20471 varsel klass 1-3 för varselplagg.

Välj rätt varseljacka

Jobman varseljackor för arbete i sträng kyla.

När man väljer sin varseljacka bör tänka på vilka krav man har på isolering mot kyla, tålighet mot väta och smidighet vid arbete. En kraftigt fodrad jacka i parkas modell har en mycket hög isolering mot kyla och väta och lämpar sig väl vid arbete under långa pass i sträng kyla. En lättare fodrad jacka i pilotmodell är kanske mer lämpad vid kortare exponering mot kyla som tex vid ur- och ilastning av fordon.

Vill du ha en jacka som både fungerar bekvämt i hytten på en maskin och även håller värmen när du går i kylan under kortare perioder och samtidigt möter kraven på varsel certifiering är en varselfleecejacka ett bra val.


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: