Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Varseljackor

Varseljacka för de flesta arbetsplatser.

Öka synligeheten med en EN ISO certifierad varseljacka. Vi har sköna, praktiska och slitsarka varseljackor i varselklass 1-3 för sommar och vinter, utvecklade och anpassade för de flesta yrkeskategorier och miljöer med krav på hög synlighet.

EN ISO 20471 Varselklasser

Egenskaper

Varumärke


Synlighet och skydd

Oavsett om du arbetar på en trafikerad väg, på en byggarbetsplats eller i andra miljöer med krav på hög synlighet, så är våra varseljackor ett bra val för att hålla dig synlig och säker.

Vind och vattentäta varseljackor.

Säkerhet

Med material och detaljer som är utformade för att uppfylla säkerhetsstandarden för varseljackor kan du lita på att våra kläder levererar varje dag.

Säkra varseljackor i mörka miljöer.

 

Olika behov

I vårt sortiment av varseljackor hittar du olika stilar, passformer och funktioner. När man väljer sin varseljacka bör tänka på vilka krav man har på isolering mot kyla, tålighet mot väta och smidighet vid arbete. En kraftigt fodrad jacka i parkas modell har en mycket hög isolering mot kyla och väta och lämpar sig väl vid arbete under långa pass i sträng kyla. En lättare fodrad jacka i pilotmodell är kanske mer lämpad vid kortare exponering mot kyla som tex vid ur- och ilastning av fordon. Vill du ha en jacka som både fungerar bekvämt i hytten på en maskin och även håller värmen när du går i kylan under kortare perioder och samtidigt möter kraven på varsel certifiering är en varselfleecejacka ett bra val

Vinterfodrad varseljacka för kalla arbetsmiljöer.

Certifiering

Samtliga våra varseljackor är certifierade enligt EN ISO 20471 varselklass 1-3 för varselplagg.

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: