Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag
  •  Kundtjänst 0950-40 24 16
  •  Leverans 2-6 arbetsdagar

Sievi

Dam/Herr

Egenskaper

Snörning

Varumärke

Tåhätta

Spiktrampskydd


Kvalitet från Finland

Vi på Skyddsboden är stolta auktoriserade Sievi återförsäljare. Sievi grundades på 1950-talet med att tillverka gummistövlar med läderskaft och har sedan vuxit sig till nordeuropas största tillverkare när det kommer till arbetsskor. Sievi skor kännetecknas av god användarkomfort, slitstyrka och kvalitet.

Olika egenskaper på Sievi skor

Sievi har en rad olika funktioner på sina skyddsskor som du kan välja mellan för att hitta just de skor och skydd dina fötter behöver för att göra långa arbetsdagar så säker och behaglig som det bara går. Nedan har du en lista på olika egenskaper på Sievi skor.

  •  GORE-TEX®

Är ett fodermaterial som låter foten andas men samtidigt står emot väta otroligt bra. Sievi GORE-TEX passar bra där du jobbar i blöta och varierande förhållanden.

  • Sievi FlexEnergy

Flex Energy är en elastisk yta som täcker hela hälen. Med hjälp av den delen uppnår man en maximal stötdämpning samt en användarkomfort utöver det vanliga och den binder upp rörelseenergin på över 50 % och energin återgår till ditt steg.

  • ESD

ESD-skor har en sulkonstruktion som säkert leder bort statisk elektricitet från kroppen.

  • BOA® FIT -System

Snörningslösningar som är framtagna för prestanda så som arbetsskor, sportutrustningar. Du vrider enkelt på på ratten och skon dras då åt och formar sig perfekt efter foten. Denna lösning blir allt vanligare på Sievi arbetsskor.

  • DryStep® Effektiv luftväxling för Dina fötter

DryStep överför mycket effektivt bort fukten . Denna unika andnings mekanismen på Sievi skorna gör att fötterna känns torra och behagliga även långa arbetsdagar.

  • SieviAir®

Det Sievi utvecklade och patenterade SieviAir® är ett system som med luftkanaler i sidorna av sulans botten som säkrar en luftväxling i skorna. Under innersulan så finns det ett filter som har en förbindelse med kanalerna. När du trampar med foten pressar filtret svagt och när du lyfter foten återgår filtret till dess normala form igen. Detta resulterar i att det blir en behaglig ventilation i skon och du håller dina fötter fräschare långa arbetsdagar.

 

 

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: