Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Solid Gear Skor

Solid Gear skor

Se vårt sortiment av skor från Solid Gear. Lätta skyddsskor med bra dämpning.

Snörning

Varumärke

Tåhätta

Spiktrampskydd


Solid Gear skyddsskor

Söker du innovativa skor så är det Solid Gear skor du ska satsa på. Med Solid Gear på dina fötter kan du känna dig både säker på krävande arbetsplatser och att dina fötter kommer klara av långa arbetsdagar. Solid Gear driver alltid utvecklingen framåt när det kommer till skyddsskor.

Bästa möjliga skydd

Genom att använda moderna och avancerade material visar Solid Gear att hög säkerhet inte måste resultera i en tung känga. En skyddssko kan vara lätt och sportig, förstärkt med innovativa material och nya tekniska fibrer.

BOA® Fit System

Med sitt mikrojusterbara hjul och sin superstarka och lätta snörning ger BOA® Fit System perfekt passform, utvecklad för att klara tuffast tänkbara förhållanden.

CORDURA® ripstop

Lätt och nötningsbeständigt tyg med polymer ripstop-väv för mjuk och samtidigt slitstark prestanda.

ESD

ESD-klassade skor avleder statisk elektricitet. Skorna har gränsvärderna 0,1 MOhm–100 MOhm för motståndskraften. Värderna är strängare än för vanliga antistatiska skor (IEC 6134051).

FLEX SYSTEM

FLEX SYSTEM är utformat för att fungera med de biomekaniska funktionerna i vår fot. FLEX SYSTEM stödjer våra naturliga rörelser, vilket ger stabilitet och stöd. Det fördelar trycket till de ergonomiska zonerna och hjälper foten att flexa effektivt.

GORE-TEX®

GORE-TEX® stänger ute väta utifrån, samtidigt som god andningsförmåga säkerställer hög komfort inuti skon.

Leather Working Group

Leather Working Group är en internationell, icke vinstdrivande organisation och ansvariga för världens största hållbarhetsprogram för läder. LWG jobbar för att förbättra den påverkan som läderindustrin har på miljön och certifierar lädertillverkare.

MATRYX®

Exceptionellt stark ovansida med god andningsförmåga, bestående av aramidfibrer och polyamidtrådar med individuell beläggning. Allt för att ge hållbart skydd, flexibelt stöd och optimal slitstyrka.

Michelin®

Snöstormar, blöta vägar, isiga underlag – oavsett arbetsmiljö kan du lita på Michelin®-yttersulans säkra grepp och slitstyrka. Det innovativa greppmönstret inspirerat av MTB-däck fäster vid underlaget och leder bort vatten och snö för säkert grepp i alla tänkbara arbetsmiljöer.

OrthoLite®

OrthoLite® innersulor är lätta med god andningsförmåga, har en inbyggd funktion för fukttransport och tillverkas av återvunnet material.

Solid Gear StarKnit

Solid Gear StarKnit är en ovandel konstruerad i ett gediget stycke. Polyestertråd stickas ihop med precision genom en noggrann process som resulterar i en fjäderlätt ovandel med tät passform utan några sömmar. Tack vare sin förmåga att variera i tjocklek kring ovandelen är StarKnit en så kallad ”smart konstruktion”. Genom denna teknik kan ovandelen vara tjockare där det är högre krav på säkerhet och tunnare där andningsförmåga och flexibilitet är prioriterat.

Vibram®

Vibram® är en extra kraftig yttersula som är designad för att ge extremt bra grepp på ojämna underlag. Vibram®-yttersulor finns i både gummi och TPU, varav gummiyttersulan är värmebeständig och tål därmed temperaturer upp till 300 grader.

Vibram® Traction Lug

Vibram® Traction Lug yttersula ger hög stabilitet och säkert grepp oavsett om du klättrar på stegar eller trampar i lera. Inspirerad av atleter och driven av en ständig strävan efter att optimera greppförmågan ger Vibram® Traction Lug yttersula upp till 25 % bättre grepp.

Slitstyrka och säkerhet

Solid Gear skor är högkvalitativa och ergonomiskt utformade arbets- och säkerhetsskor som kombinerar komfort med skydd. Genom att använda avancerade material och tekniker, inklusive innovativa funktioner, levererar Solid Gear skor slitstyrka och säkerhet för yrkesarbetare inom olika branscher. Deras sortiment omfattar olika modeller anpassade för olika arbetsmiljöer och krav, vilket gör dem till ett pålitligt val för dem som behöver pålitliga skor för arbete

Solid Gear Revolution 2 skyddsskor.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: