Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag
  •  Kundtjänst 0950-40 24 16
  •  Leverans 2-6 arbetsdagar

Kask skyddshjälmar & visir

Kask är en tillverkare av skyddshjälmar av högsta kvalitet. Samtliga våra Kask hjälmar kan utrustas med extra tillbehör som slagtåliga skyddsvisir och olika typer av hörselkåpor.

Varumärke


Skyddshjälmar av högsta kvalitet

KASK, baserat i Italien, är specialiserat på att utveckla, designa och tillverka skyddshjälmar av högsta kvalitet. Inom alla användningsområden är KASK hjälmar i framkant, oavsett om det är cykling, utförsåkning, skidturer, bergsklättring, klättring, räddning eller arbetssäkerhet.

KASK föddes 2004 och är ett relativt ungt företag, men tack vare ett talangfullt team av expertingenjörer och partnerskap med Italiens marknadsledande fabriker har företaget under denna korta tid gått igenom en enorm utveckling präglat av framgång hela vägen. KASK har belönats med priser som ISPO och Eurobike.

KASKs uppdrag är att upprätthålla en perfekt balans mellan teknisk spetskompetens, funktionalitet, säkerhet och attraktiv design i sina produkter. KASK forskar ständigt och letar efter sätt att gå längre än och förbättra kvaliteten på KASK-hjälmar ytterligare. Nu bland de främsta varumärkena inom sport och utomhus, har KASK åtagit sig att upprätthålla de högsta standarderna inom skyddshjälmsproduktion för att säkerställa högsta kvalitet och erbjuda de bästa skyddshjälmarna för de mest krävande kunderna.

KASK-kvalitet är en garanti som ett resultat av många noggrant övervakade säkerhetstester och innovativa teknologier som används vid utformningen av hjälmarna. Alla KASK-produkter är till 100 % tillverkade i Italien och har genomgått de mest rigorösa säkerhets- och kvalitetstesterna i KASK:s distinkta CSD-projekt - ComfortSafetyDesign. Alla KASK:s exklusiva design och produktfunktioner implementerade i hjälmkollektionerna är absolut innovativa, proprietära och skyddade av ett flertal patent. KASK kompromissar inte när det kommer till kvalitet och säkerhet. Varje KASK-produkt du köper garanterar din tillfredsställelse och säkerhet.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: