Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag
  •  Kundtjänst 0950-40 24 16
  •  Leverans 2-6 arbetsdagar

Hantverkarbyxor

Praktiska hantverksbyxor

Här hittar du hantverksbyxor med utanpåliggande spikfickor, även kallade hölsterfickor.

Skyddsboden har ett stort sortiment av hantverksbyxor i många olika modeller från Jobman, Projob, Snickers och Top Swede. Letar du efter en hantverksbyxa med smidig stretch funktion, en professionell målarbyxa eller en praktisk golvläggarbyxa har du kommit rätt.

Egenskaper

VarumärkeHantverkarens val

Hos Skyddsboden hittar du ett stort urval av praktiska, funktionella och snygga hantverksbyxor i många olika material, modeller och färger, där man lagt stor vikt på detaljerna.

Olika funktioner

När man väljer sina hantverksbyxor finns det en del detaljer att beakta. Bär man på mycket verktyg och andra tillbehör så är det viktigt att byxorna är utrustade med extra fickor och öglor där verktygen kan fästas. Jobbar man mycket i knästående position bör man välja ett par hantverksbyxor med knäfickor och extra förstärkta knäpartier. Om man jobbar i positioner där framsidan av byxorna utsätts för högt slitage bör man välja en byxa med extra förstärkningar av Cordura eller liknande material.

Olika material och tjocklek

Hantverksbyxor finns i en mängd olika material och tjocklek på materialet. Tjockleken på materialet mäts i gram per kvadratmeter. Ju högre krav man har på slitstyrka desto tjockare material bör man välja.

Materialkombinationer

  • 100% bomull
  • Blandning av bomull och polyester
  • Blandning av polyamid och polyester
  • Blandning av bomull, polyamid, polyester och elastan

Jobbar man i miljöer där man utsätts för gnistor bör man välja byxor i 100% bomull.

Hantverksbyxor för olika yrkeskategorier

Oavsett om du jobbar som snickare, målare, golvläggare eller hemmafixare så hittar du praktiska, funktionella och slitstarka hantverksbyxor till bra priser hos Skyddsboden.


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: