Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Hellberg Safety

 

Varumärke


Hellberg: Hörsel- och ögonskydd av högsta kvalitet

Med Hellberg hörsel- och ögonskydd kan du vara försäkrad om att du har produkter av högsta kvalitet.

Historien om Hellberg Safety

Sedan 1962 har Hellberg har en historia av att leverera högkvalitativa skyddsprodukter för hörsel och syn. Sedan starten har vi varit dedikerade till att utveckla innovativa lösningar som kombinerar avancerad teknik med överlägsen komfort och säkerhet för användaren. Vår passion för att skydda människors hälsa och välbefinnande har drivit oss att kontinuerligt förbättra och förnya vårt sortiment av hörsel- och ögonskydd.

Hellbergs produkter

Hellbergs sortiment av hörsel- och ögonskydd omfattar en mängd olika produkter som är utformade för att möta de specifika behoven hos olika yrkesgrupper och arbetsmiljöer. Från hörselkåpor och öronproppar till skyddsglasögon och ansiktsskärmar erbjuder Hellberg safety en omfattande uppsättning av skyddsprodukter av hög kvalitet.

Varför välja Hellberg-produkter?

  • Hög kvalitet och säkerhet: Hellberg-produkterna är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att uppfylla de högsta säkerhetsstandarderna, vilket ger användarna pålitligt skydd i alla arbetsmiljöer.

  • Komfort och anpassning: Vi förstår vikten av komfort och anpassning när det gäller skyddsutrustning. Våra produkter är ergonomiskt designade för att erbjuda maximal komfort och möjlighet till individuell anpassning.
  • Innovation och teknik: Med fokus på innovation och teknik strävar Hellberg safety ständigt efter att utveckla nya och förbättrade skyddsprodukter som möter de senaste branschkraven och användarnas behov.

Utforska Hellbergs sortiment idag

Ta steget mot att skydda din hörsel och syn med Hellbergs högkvalitativa skyddsprodukter. Utforska vårt sortiment och investera i din säkerhet och välbefinnande på arbetsplatsen idag.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: