Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Cresto

Cresto fallskyddsutrustningar

Cresto Group är ett företag med lång Skandinavisk historia av höjdarbete i olika industrier, kulturer och miljöer. De har bland annat en världsledande position inom räddningsutrustningar till den globala vindkraftsindustrin. Cresto Group är den ledande specialisten inom säkerhet på hög höjd och utveckar lösningar av produkter och tjänster som ökar prestationsförmågan hos deras kunder.

Varumärke

Storlek fallskyddsselar


Historien om Cresto

Sedan 1957 har Cresto varit ledande inom utvecklingen av innovativ och pålitlig fallskyddsutrustning. Med ett starkt fokus på säkerhet och kvalitet har de arbetat hårt för att utforma produkter av högsta standard som skyddar människor i farliga arbetsmiljöer över hela världen.

Våra produkter

Vårt sortiment av fallskyddsutrustning omfattar allt från fallskyddspaket och falskyddsselar till falskyddsblock. Vare sig du arbetar på höjder, inom byggindustrin eller inom industriella miljöer, har Cresto produkterna som passar dina behov och krav på säkerhet. Med högkvalitativa material och noggrann tillverkning garanteras att varje produkt lever upp till de högsta branschstandarderna för pålitligt skydd.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: