Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Skyddshjälmar

Hos Skyddsboden hittar du ett brett sortiment av skyddshjälmar, bygghjälmar och klätterhjälmar anpassade för de flesta arbetsmiljöer sommar som vinter. Kontrollera den innan användning för att försäkra dig om att den inte varit utsatt för slag, kemikalier, UV-strålning eller annat som kan göra hjälmen spröd.

Varumärke


Välj rätt skyddshjälm för ditt arbete

Välkommen till vårt urval av professionella skyddshjälmar, designade för att ge dig optimalt skydd och komfort under alla typer av arbete. Oavsett om du arbetar inom byggbranschen, industriella miljöer eller andra yrken där huvudskydd är nödvändigt, har vi det du behöver för att hålla dig säker och bekväm på arbetsplatsen. Läs vidare för att upptäcka hur du väljer rätt bygghjälm, varför det är viktigt med rätt standard och mer.

Hitta rätt bygghjälm för ditt arbete

Att välja rätt bygghjälm är avgörande för din säkerhet och välbefinnande på byggarbetsplatsen. Först och främst är det viktigt att identifiera vilken typ av arbete du utför och vilka risker som är förknippade med det. Behöver du extra skydd mot fallande föremål, skarpa kanter eller andra faror? Genom att definiera dina behov kan du enklare välja den hjälm som passar bäst för din specifika arbetsmiljö.

Standarder och Certifieringar

När du väljer en hjälm är det viktigt att se till att den uppfyller relevanta säkerhetsstandarder och certifieringar. För bygghjälmar rekommenderas hjälmar som är certifierade enligt EN 397, den europeiska standarden för industriella hjälmar. Denna standard garanterar att hjälmen uppfyller strikta krav på skydd mot fallande föremål och stötar, vilket ger dig trygghet i din arbetsmiljö.

Livslängd och underhåll

En skyddshjälm är en investering i din säkerhet och bör hanteras och underhållas på rätt sätt för att säkerställa dess effektivitet och livslängd. Regelbundet kontrollera din hjälm för sprickor, bucklor eller andra tecken på skada, och se till att den hålls ren och i gott skick. Byt ut din hjälm enligt tillverkarens rekommendationer eller om den utsätts för allvarliga påfrestningar eller skador.

Varför är skyddshjälmen viktig?

En hjälm är en nödvändig del av personlig skyddsutrustning på arbetsplatsen och skyddar ditt huvud mot allvarliga skador som kan orsakas av fallande föremål, stötar eller andra olyckor. Genom att välja och använda rätt hjälm för ditt arbete minskar du risken för huvudskador och kan utföra dina arbetsuppgifter med ökad trygghet och förtroende.

Köp din skyddshjälm idag

Investera i din personliga säkerhet och välbefinnande genom att välja en högkvalitativ skyddshjälm eller arbetshjälm från vår kollektion. Utforska vårt sortiment idag och ta det första steget mot en säkrare och mer produktiv arbetsmiljö. Med rätt hjälm är du redo att möta alla utmaningar som kommer din väg.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: