Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Cederroth

Cederroth första hjälpen stationer

 

Varumärke


Ledande inom första hjälpen-lösningar

Cederroth är ett välrenommerat företag med lång erfarenhet inom första hjälpen och medicinsk utrustning. Med sin innovation och kvalitet har de blivit en av de främsta leverantörerna av första hjälpen-kit och tillbehör.

Räddningen vid olyckstillfällen

Cederroths Första Hjälpen-Kit är utformat för att snabbt och effektivt kunna hantera vanliga skador och olycksfall på arbetsplatser, i hemmet eller under resor. Kittet innehåller allt som behövs för att ge omedelbar vård vid mindre sårskador, brännskador, ögonskador och andra vanliga skador. Det är lättillgängligt och enkelt att använda, vilket gör det idealiskt för alla typer av miljöer.

Innovativa första hjälpen-produkter från Cederroth

Cederroth ögondusch

Cederroths ögonsköljflaskor är utformade för att snabbt och skonsamt skölja bort främmande partiklar eller farliga ämnen från ögonen vid olycksfall. Deras smarta design gör dem enkla att använda även i stressiga situationer.

Cederroth blodstoppare

Blodstoppare är ett viktigt verktyg för att snabbt kontrollera blödning från mindre sårskador. Cederroths blodstoppare är effektiva och enkla att använda, vilket gör dem oumbärliga i första hjälpen-kitet.

Cederroth handdesinfektion

För att förhindra infektioner är det viktigt att hålla händerna rena, särskilt vid behandling av sårskador. Cederroths handdesinfektionsprodukter är effektiva mot bakterier och virus och är en viktig del av första hjälpen-rutinen.

Cederroth's engagemang för säkerhet och välbefinnande

Cederroth är inte bara kända för sina högkvalitativa produkter utan också för sitt engagemang för att främja säkerhet och välbefinnande. Genom att erbjuda innovativa lösningar och utbilda allmänheten om första hjälpen spelar Cederroth en aktiv roll i att minska skador och rädda liv.

Förberedd för alla eventualiteter med Cederroth

Oavsett om det är på arbetsplatsen, i skolan eller hemma, kan du lita på Cederroth för att tillhandahålla pålitliga och effektiva första hjälpen-lösningar. Utforska deras produkter idag och se till att du är förberedd för alla eventualiteter.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: