Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Skyddssandaler & Tofflor

Underlätta arbetet under den varma årstiden med ett par lätta och svala skyddssandaler eller skyddstofflor från Sveriges ledande märken.

Dam/Herr

Snörning

Varumärke

Tåhätta

Spiktrampskydd


Skyddstofflor

Våra skyddssandaler finns med klassisk kardborre stängning eller den patenterade BOA snörningen. Lätta metallfria skyddssandaler från Monitor eller arbetssandaler med stålhätta och spikskydd i stål från Sievi.

På många arbetsplatser kan det vara för varmt att jobba med vanliga skyddsskor. Yrken där det krävs skydd som tex lager, livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin kan det då vara bättre att att välja svalare skyddssandaler för att hålla fötterna fräschare från lukt och svett. Vi på Skyddsboden har skyddssandaler i alla skyddsklasser. Skulle det vara så att sandaler inte passar för just dig så hittar du även arbetsskor skyddsskor, skyddskängor och skyddsstövlar hos oss.

Skyddssandaler med olika skydd

Skyddsandaler ska skydda mot tunga föremål som kan landa på dina fötter. Men vi har även skyddssandaler som har spiktrampskydd och skyddar dig mot vassa föremål. skyddssandaler med certifiering EN 20345 har som minimum tåhätta.

Vi har skyddssandaler säkerhetsklasserna S1, S1P och SB A E.

Funktioner på skyddssandaler

Vi har Skyddssandaler med flera olika funktioner. BOA®-förslutning är en praktiskt skruvfunktion som gör att du enkelt tar av och på dina sandaler med skydd.

Vi har skyddssandaler som är tillverkade i starkt läder men vi har också sandaler med skydd som är tillverkade i textil material.

Vill du ha skyddssandaler som är metallfria utan skydd så hittar du även det

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: