Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Arbetströjor

Här finner du ett stort urval av slitstarka, sköna och funktionella arbetströjor, hoodies och skjortor i olika modeller, material och färgkombinationer.

Dam/Herr

Egenskaper

VarumärkeSlitstarka tröjor & skjortor

Våra arbetströjor & arbetsskjortor är utvecklade för att användas vid olika typer av arbete och för olika typer av slitage. Vi har arbetströjor för industriarbetare, hantverkare, målare, elektriker och butik- och lagerarbete mm.

Arbetströjor & sweatshirts

Hos oss finner du många olika typer av arbetströjor. Vi har arbetströjor med rund hals, krage eller huva. Med eller utan dragkedja.  De finns i olika tjocklek och material beroende på valt arbetsområde. Vi har arbetströjor i 100% bomull, blandmaterial eller med stretchfunktion. Vi har även arbetströjor med flamsäker behandling för svetsning eller annat arbete i heta miljöer.

Arbetshoodies

En arbetströja med huva är ett bra och praktiskt val under årets kalla perioder. Vi har hoodies med eller utan dragkedja i i olika färger och material kombinationer. För arbete i heta och krävande miljöer har vi hoodies behandlade med flamhämmande material.

Arbetsskjortor

Här finner du också snygga arbetsskjortor med praktiska bröstfickor för pennor annat användbart.


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: