Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Arbesko Skor

Arbesko skyddsskor Kontroll

Arbesko har skyddsskor anpassade för de flesta yrken och miljöer. Se vårt sortiment av Arbesko skor.

Snörning

Varumärke

Tåhätta

Spiktrampskydd


Arbesko skyddsskor

Arbesko har tillverkat skyddsskor av toppkvalitet i Sverige sen början av 1800-talet med fokus på säkerhet, hållbarhet och passform. Arbesko skor utvecklas i olika serier anpassade för specifika arbetsmiljöer. Skoserien Oxelösund till excempel är utvecklad i samarbete med stålindustrin för att ta fram skor som skyddar fötterna vid arbeten i krävande miljöer med extrema temperaturer.

Arbesko skyddsskor Kontroll

Slitstarka skor

Arbeskos skyddsskor är tillverkade för det nordiska klimatet och skyddar mot kyla, fukt och väta. Vid utvecklingen av nya skyddsskor läggs hög prioritet på att skorna skall vara så hållbara som möjligt. Vid tillverkningen väljs det bästa och mest slittåliga materialet.

Arbesko skyddsskor Bredsjö

Välj rätt Arbesko skor

När du väljer dina Arbesko skor är det viktigt att du tänker igenom vilken huvudsaklig miljö du tänker använda dem i. För en snickare eller montör som huvudsakligen jobbar i rena miljöer innomhus så kanske en Arbesko Kontroll 231-10 med en ovandel i vävd textil är ett bra val. Om du däremot huvudsakligen jobbar i heta industriella miljöer så kanske en lite tuffare sko som Arbesko Oxelösund 701 med en ovandel i läder och värmebeständig sula är ett bättre val.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: