Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag
  •  Kundtjänst 0950-40 24 16
  •  Leverans 2-6 arbetsdagar

Piratbyxor

Vill du ha något som är kraftigare än ett par arbetsshorts men lättare och smidigare än klassiska arbetsbyxor är piratbyxor ett bra val. I våra piratbyxor har du de flesta funktioner som finns i hantverksbyxor. De har utanpåliggande spikfickor, tumstocksficka, telefonficka och knäskyddsfickor mm.

Egenskaper

VarumärkePiratbyxor med plats för knäskydd

Piratbyxor, som är ett mellanting mellan arbetsshorts och arbetsbyxor är ett lätt, smidigt och svalt alternativ till klassiska arbetsbyxor under årets varma månader.

Piratbyxor är liksom de flesta modeller av hantverksbyxor speciellt utvecklade för olika yrkeskategorier. Vi har piratbyxor för målare i material som absorberar färg och minimerar genomblödning samt att de är utrustade med fickor med fack för måleriverktyg. Piratbyxorna för golvläggare skiljer sig på så sätt att de har ficka på låret för golvläggarkniv och större knäfickor med plats för lite tjockare golvläggarknäskydd. För dem som rör sig mycket och vill ha smidiga och följsamma piratbyxor har vi dem i strecth material med förstärkningar på slitytorna.

Olika material i piratbyxor

Piratbyxor finns i en mängd olika material allt efter användningsområde, tycke och smak:

  • 100 procent bomull
  • Blandning av polyamid och elastan för stretch funktion
  • Blandning av bomull och polyester
  • Cordura förstärkningar på slitytor

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: