Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Sundström

Sundström andningsskydd halvmask.

Sundström Safety AB är ett svensk företag som startades av Ivan Sundström 1926. Huvudkontor och tillverkningen ligger i småländska Lagan, strax utanför Ljungby.

Varumärke


Andningsskydd i absoluta toppklassen

Sundström Safety AB är ett svensk företag som startades av Ivan Sundström 1926. Den huvudsakliga inriktningen var då som nu att utveckla skydd för ögon och lungor till personal inom den svenska industrin. Idag är det ett företag som lägger stor energi på forskning och utveckling och kan därför erbjuda ett mycket brett sortiment av bekväma andningsskydd präglade av hög skyddseffekt och enkelhet. Hos Sundström hittar man allt från halvmasker, helmasker, fläktassisterade huvor, visir och hjälmar till tryckluftsmatade andningsskydd samt flykthuvor för evakuering.

Huvudkontor ligger i småländska Lagan, strax utanför Ljungby. Där finns även utvecklingsavdelning och en toppmodern produktionsanläggning för alla deras produkter. De har för närvarande över 160 anställda. De flesta arbetar i Lagan, men det finns även försäljningsorganisationer i Europa, Asien och USA. Verksamheten omsätter cirka 450 miljoner SEK och produkterna marknadsförs och säljs i över 30 länder genom väletablerade partnerskap med distributörer.

Kontinuerlig förbättring

Det som skiljer Sundström från många andra företag inom branschen är deras dedikation till innovation och tekniskt avancerade lösningar. Genom kontinuerlig forskning och utveckling strävar de ständigt efter att förbättra och anpassa sina produkter för att möta de föränderliga behoven i arbetsmiljön.

Kvalitet i alla processer

Sundströms engagemang för kvalitet och säkerhet genomsyrar hela deras verksamhet, från design och tillverkning till kundservice och support. De arbetar nära sina kunder för att förstå deras behov och leverera skräddarsydda lösningar som är både effektiva och användarvänliga.

Ledande aktör

Med en stark närvaro på den internationella marknaden fortsätter Sundström att vara en ledande aktör inom personlig skyddsutrustning, och deras rykte för tillförlitlighet och innovation fortsätter att växa.

Företagets värdegrund baseras på fem fokusområden för hållbart företagenade

Personal & hälsa

God arbetsmiljö där diskriminering och särbehandling inte får förekomma. Alla som arbetar hos dem ska känna sig trygga, delaktiga och respekterade.

Hållbara inköp

I deras Code of Conduct framhålls vikten av att följa FN:s riktlinjer. Samarbetet leverantörerna bygger på samma värderingar.

Hållbara produkter

Många av produkterna är kompatibla med varandra, kan kombineras med olika tillbehör och kompletteras. Detta ger produkterna en lång livslängd med minskat miljöavtryck.

Minska miljöpåverkan

Redan i utvecklingsstadiet av produkter tas hänsyn till detta. Lämpliga materialval görs, som sedan följer hela processflödet genom organisationen. Företaget arbetar aktivt med att effektivisera avfallshanteringen.

Samhällsengagemang

Att värna om människors liv och hälsa har alltid varit en av de främsta drivkrafterna.

Sundström andningsskydd.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: