Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Skaljacka Varsel

EN ISO 20471 Varselklasser

Egenskaper

Varumärke


Optimalt skydd och synlighet – Skaljacka varsel

Våra skaljackor i varsel är det perfekta valet för dig som kräver hög synlighet och skydd i alla väderförhållanden. Med en kombination av avancerade material och noggrant utformade detaljer, erbjuder våra jackor överlägsen komfort, funktionalitet och säkerhet för arbetet längs vägarna, på byggarbetsplatser och i andra krävande miljöer.

Säkerhet och prestanda

Varje skaljacka varsel i vårt sortiment är utformad med fokus på att möta de högsta kraven på säkerhet och prestanda. Reflekterande detaljer och färgstarka kontraster ser till att du syns tydligt även under dåliga ljusförhållanden, vilket är avgörande för din personliga säkerhet och synlighet.

Vind- och vattentäta

Våra skaljackor i varsel är också utrustade med vattentäta och vindtäta egenskaper för att hålla dig torr och bekväm under alla väderförhållanden. Dessutom erbjuder de ofta andningsförmåga för att hålla dig sval och ventilerad under intensivt arbete.

Alla förhållanden

Oavsett om du behöver en lätt och smidig skaljacka för milda förhållanden eller en mer robust och isolerad modell för tuffa väderförhållanden, har vi en skaljacka som passar dina behov. Utforska vårt sortiment av skaljackor i varsel idag och investera i din säkerhet och synlighet på arbetsplatsen. Med våra högkvalitativa och pålitliga jackor kan du arbeta med trygghet och självförtroende, oavsett vad dagen har att erbjuda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: