Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag
  •  Kundtjänst 0950-40 24 16
  •  Leverans 2-6 arbetsdagar

Aktiva Hörselkåpor

Aktiva hörselskydd, även kallade elektroniska hörselskydd har en inbyggd elektronik som dämpar höga ljud och skadligt buller medans svagare ljud kan förstärkas till valfri nivå.

Egenskaper

Varumärke


Hörselkåpor med elektronik

Hörselkåpor med radio/MP3

Gör det möjligt att lyssna på radio istället för buller, utan att störa någon annan. Höjer trivsel och ökar samtidigt användningen av hörselskydd. Nivåbegränsare i kåporna gör det omöjligt att få skadligt höga ljudnivåer i högtalarna.

Hörselkåpor med nivåberoende medhörning

Med mikrofoner som känner av ljudet i omgivningen. Har vid låga ljudnivåer en förstärkande effekt för bl.a. underlätta kommunikation. Förstärkningen avtar med stigande ljudnivå, för att ljudet från högtalarna aldrig ska kunna överstiga 82 dB(A). Speciellt lämpliga i situationer med kraftigt varierande ljudnivåer, t.ex. i form av impulsljud.

Hörselkåpor med radio och nivåberoende medhörning

Kombinerar de två ovanstående funktionerna. Användaren kan själv välja vilken funktion (radiolyssning eller medhörning) som är mest lämplig för tillfället.

Hörselkåpor med inbyggd kommunikationsradio

Möjliggör att två eller flera kåpbärare kan föra ett samtal även i mycket bullriga miljöer. Går även att koppla till mobiltelefon eller extern radio, cd-spelare eller dylikt.

Hörselkåpor till komradio eller mobiltelefon

För användare som har behov av att koppla hörselskyddet till mobiltelefon eller comradio.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: