Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Fallskyddspaket

Kompletta fallskyddspaket för arbete på hög höjd från OX-ON, Miller, Cresto och Roofac. Här finner du enklare fallskyddspaket för dig som arbetar på hög höjd någon enstaka gång till avancerade fallskyddspaket för proffsanvändaren som jobbar på hög höjd dagligen.

Varumärke

Storlek fallskyddsselar


Varför välja ett fallskyddspaket?

Genom att välja ett specifikt fallskyddspaket slipper man sätta ihop fallskyddet själv med olika delar beroende på vart det skall användas. Skall man till exempel främst jobba på tak så är det lätt att välja ut ett paket som är komponerat just för takarbeten. Är det främst tänkt att användas vid arbete med en skylift så kan man välja ett paket anpassat för det ändamålet.

Fördelar med fallskyddspaket:

Fallskyddspaket är en kombination av olika fallskyddsutrustningar som används tillsammans för att erbjuda ett omfattande skydd mot fallolyckor:

  • Säkerhet: Fallskyddspaket är utformade för att ge ett högt säkerhetsskydd genom att kombinera olika komponenter såsom fallskyddsharnass, fallskyddssele, fallskyddsrep, ankare, och eventuellt annan utrustning beroende på behovet. Genom att använda ett komplett paket kan man vara säker på att alla aspekter av fallskyddet täcks.

  • Enkelhet: Att välja ett fallskyddspaket gör det enklare för arbetsgivare och arbetstagare att säkerställa att rätt utrustning används och att alla nödvändiga komponenter är inkluderade. Det eliminerar behovet av att välja och köpa separata delar separat, vilket kan vara förvirrande och tidskrävande.

  • Kompatibilitet: Fallskyddspaket är vanligtvis utformade för att vara kompatibla med varandra och med olika typer av arbetsmiljöer och arbetsuppgifter. Det säkerställer att utrustningen fungerar effektivt tillsammans och ger optimalt skydd.

  • Kostnadseffektivitet: Att köpa ett fallskyddspaket kan vara mer kostnadseffektivt än att köpa varje komponent separat. Många tillverkare erbjuder rabatterade priser för paketköp, vilket kan spara pengar för arbetsgivare och arbetstagare.

  • Förenklad utbildning och användning: Genom att använda ett fallskyddspaket kan utbildning och användning av utrustningen förenklas. Arbetstagare behöver bara lära sig använda en uppsättning av utrustning, vilket kan minska risken för misstag och förbättra säkerheten.

Fallskyddspaket ett praktiskt och effektivt sätt att säkerställa hög säkerhet vid arbete på höga höjder eller platser där risken för fall finns. De erbjuder en komplett lösning som är säker, enkel att använda, kompatibel och kostnadseffektiv.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: