Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag
  •  Kundtjänst 0950-40 24 16
  •  Leverans 2-6 arbetsdagar

Arbetsjackor

Ofodrade slitstarka arbetsjackor

Köp dina arbetsjackor hos Skyddsboden. Vi har funktionella och slitstarka arbetsjackor, skaljackor och arbetsvästar från Blåkläder, Jobman, Projob, Snickers och Top Swede.

Dam/Herr

Egenskaper

VarumärkeSlitstarka arbetsjackor

Oavsett om du letar efter en slitstark arbetsjacka, svetsjacka, funktionsjacka, en vind- och vattentät skaljacka, softshell jacka eller en hantverksjacka levererar Skyddsboden alltid slitstarka produkter med hög kvalitet och funktionell design.

Flammskydd

Arbetsjacka med flamskydd. Jobbar du i miljöer med ljusbågar, värme och gnistor, har vi funktionella arbetssjackor certifierade enligt EN11612 och EN11611 för dig.

Vind- och vattentåliga skaljackor

En skaljacka för arbete är en arbetsjacka normalt utan foder som tjänar som ett yttre lager på en fleecetröja eller tex en sweatshirt. Många av våra modeller är vind- och vattentäta med en inbyggd huva, så att de kan fungera i alla slags väder. Materialet i en skaljacka kan vara av olika typer av material med olika väv, men en skaljacka i nylon eller polyamid har ofta en tjockare väv och struktur som gör att den inte blir lika stretchig och följsam. Det är också de olika membranen som gör att jackan upplevs som styv i sin kvalitét.

Softshell jacka

En softshelljacka är mjuk, lätt och andas oftast bättre än en skaljacka. En softshelljacka kan ha flera lager tyg så som en utsida och en insida, samt ett membran på utsidan. Samtliga lager är i regel mjukare i kvalitetén än vad skaljackan har.

Svetsjacka

Vid svetsning och andra heta arbeten är det viktigt att anpassade arbetsjackor används för att minimera risken för skador. Vanligtvis är svetsjackorna tillverkade i bomull och behandlade med någor flammhämmande medel, tex Pyrovatex. En blandning av bomull, modacryl och aramid är också vanlig materialblandning i flamsäkra arbetsjackor.


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: