Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag
 •  Kundtjänst 0950-40 24 16
 •  Leverans 2-6 arbetsdagar

Varselbyxor

Slitstarka och praktiska varselbyxor för alla miljöer.

Varselbyxor i hantverksmodell, servicemodell eller skalbyxor i varselfärger. Hos Skyddsboden hittar du funktionella och slitstarka varselbyxor från Sveriges ledande leverantörer av arbetskläder. Köp dina varselbyxor till bra priser hos Skyddsboden.

EN ISO 20471 Varselklasser

Egenskaper

VarumärkeVarselbyxor för alla miljöer

Jobman varselbyxor för arbete i trafiken

Oavsett om du jobbar som snickare, asfaltsläggare eller chaufför så hittar du dina varselbyxor hos skyddsboden. Vi har varselbyxor i alla prisklasser i hög kvalitet från leverantörer som Snickers, Projob, Jobman och Top Swede.

Hitta varselbyxorna som passar just dig och din arbetsmiljö:

 • Varselbyxor i hantverksmodell

  • Varselbyxor i hantverksmodell är i grund och botten klassiska hantverksbyxor där man har tillfört varselfärger och reflexer. De har som de klassiska hantverksbyxorna hölsterfickor, sidofickor och tumstocksficka med knivknapp etc.
 • Varselbyxor i servicemodell

  • Varselbyxor i servicemodell är arbetsbyxor i varselfärger som saknar hantverksbyxornas hölsterfickor etc. Vanligtvis har de en benficka på vardera ben och jeansfickor fram samt påsydda bakfickor.
 • Skalbyxor i varselfärger

  • I blöta och krävande miljöer är vind- och vattentäta skalbyxor i varselfärger ett bra val
 • Flamsäkra varselbyxor

  • Flamsäkra varselbyxor skyddar mot värme, flammor, statisk elektricitet och ljusbågar, vilket ökar säkerheten vid arbete i högriskområden och farliga miljöer.
 • Fodrade varselbyxor

  • Vid arbete vintertid i sträng kyla efter en trafikerad väg eller annan arbetsplats där det är krav på varselkläder är en vinterfodrad varselbyxa ett utmärkt val. Vi har varmfodrade varselbyxor från Snickers, Jobman och Top Swede.

Färgkombinationer:

Varselbyxor finns i en mängd olika färgkombinationer. Eftersom byxorna är det plagg som är mest utsatt för smuts och slitage kan man med fördel välja den färgkombination som bäst möter upp mot den miljö man verkar i. Om man väljer byxor där den övre delen är i en mörk färg går det inte att nå en högra varselklass på byxorna är klass 1. Väljer man däremot byxor där den övre delen antingen är i gul eller orange färg når man klass 2. Oavsett vilken färgkombination man väljer kan varselbyxor aldrig nå en högre klass än 2. För att välja vilken färgkombination som passar just din arbetsplats bäst måste en samlad riskanalys göras.

Certifiering

Om du använder certifierade varselbyxor kan du vara säker på att du uppfyller kraven som gäller just för din arbetsplats. Samtliga våra varselbyxor är certifierade enligt EN ISO 20471 varsel klass 1-2 för varselplagg. Kontrollera alltid vad som gäller just för din arbetsplats.

 


 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: