Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag
  •  Kundtjänst 0950-40 24 16
  •  Leverans 2-6 arbetsdagar

Jobman

 

Jobman arbetsbyxor

Jobman Workwear är en leverantör och tillverkare av slitstarka och praktiska arbetskläder för yrkesmänniskor med höga krav sen 1975. Hos Jobman Workwear hittar du ett brett sortiment av arbetskläder som passar för de flesta arbeten innomhus och utomhus året runt.


 

Dam/Herr

EN ISO 20471 Varselklasser

Egenskaper

Varumärke


Arbetskläder för yrkesfolk

Ända sedan 1975 då Ulf Svensson grundade det som idag är Jobman har fokuset legat på att utveckla och producera arbetskläder med funktionell design och av hög kvalitet för krävande professionella yrkesfolk.

Kontinuerlig utveckling

Jobmans sortiment av praktiska arbetskläder och certifierad varselkläder utvecklas kontinuerligt med nya material från den senaste tekniken för att uppfylla dagens krav på miljö och säkerhet.

Testade i verkligheten

Alla Jobmans produkter testas av riktiga användare ute i verkligheten för att avgöra vad som är bra och mindre bra. När du använder slitstarka arbetsjackor, funktionella hantverksbyxor, lätta målarbyxor eller ett par piratbyxor från Jobman kan du vara säker på att kvaliteten och funktionaliteten är bra.

Enkelfärgade eller varselfärgade kläder

I jobmans sortiment hittar du både enkelfärgade arbetskläder och EN ISO 20471 certifierade varselkläder. Söker du ofodrade varselbyxor med utanpåliggande spikfickor eller en varmfodrad varseljacka hittar du dem hos Jobman.

Miljökrav

På Jobman lägger man stor vikt på hållbarhet i processerna och hur verksamheten påverkar människa och miljö.

 

Tvättråd för Jobman arbetskläder

 

Viktiga tvättråd för Jobman arbetskläder

 


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: