Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Servicebyxor

Smidiga och praktiska servicebyxor

Här hittar du servicebyxor, svetsbyxor och målarbyxor från Jobman, Blåkläder, Snickers, Projob och L.Brador.

Egenskaper

Varumärke


Välkommen till vår webbutik för servicebyxor – din pålitliga partner för professionella byxor inom industri, bygg, måleriverksamhet och svetsverkstäder mm!

Vi förstår att varje yrkesgrupp har sina unika behov och krav när det gäller arbetskläder. Därför är vi stolta över att erbjuda ett brett sortiment av servicebyxor som är speciellt utformade för att möta de tuffa utmaningarna inom dessa branscher.

Projob 2558 Servicebyxa.

Våra byxor är konstruerade med fokus på slitstyrka, funktionalitet och komfort för att ge dig den bästa arbetsupplevelsen. Här är några av de funktioner och egenskaper som våra byxor erbjuder

Slitstyrka och hållbarhet

Tillverkade av högkvalitativa material och förstärkta sömmar, är våra servicebyxor byggda för att klara av det hårda arbetslivet inom industri, bygg, måleriverksamhet och svetsverkstäder. Oavsett om du arbetar med tunga maskiner, i utomhusmiljöer eller med kemikalier, kan du lita på att våra byxor kommer att hålla dig skyddad och bekväm.

Projob 2552 Servicebyxa.

Funktionalitet och praktiska funktioner:

Våra servicebyxor är utrustade med en rad praktiska funktioner som är designade för att göra din arbetsdag enklare och mer effektiv. Det kan inkludera förstärkta fickor för verktyg och andra viktiga föremål, knäskyddsfickor för extra skydd, reglerbar midja för en perfekt passform och reflexdetaljer för ökad synlighet och säkerhet.

Komfort och rörelsefrihet

Vi förstår vikten av att ha bekväma arbetskläder som inte hindrar din rörelsefrihet. Våra servicebyxor är designade med ergonomi i åtanke och ger dig den flexibilitet och komfort du behöver för att kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt.

 

Oavsett om du är en erfaren byggnadsarbetare, målare, svetsare eller arbetar inom den industriella sektorn, så har vi de perfekta servicebyxorna för dig. Utforska vårt sortiment av servicebyxor idag och investera i arbetskläder av hög kvalitet som kommer att hålla dig skyddad och bekväm under alla arbetsförhållanden.

Projob 5536 Målarbyxa stretch.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: