Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag
  •  Kundtjänst 0950-40 24 16
  •  Leverans 2-6 arbetsdagar

Servicebyxor

Smidiga och praktiska servicebyxor

Här hittar du servicebyxor, svetsbyxor och andra typer av arbetsbyxor från Jobman, Blåkläder, Snickers, Projob och Top Swede som saknar utanpåliggande spikfickor.

Egenskaper

VarumärkeByxor i rak och praktisk design

Till kategorin servicebyxor räknas vanligtvis arbetsbyxor som inte är utrustade med extra spikfickor eller så kallade hölsterfickor. De flesta av våra servicebyxor har framfickor i jeansmodell och påsydda bakfickor med lock.

Olika funktioner

Vanligtvis har de också extra stora sidfickor på benen. En del arbetsbyxor är också utrustade med verktygshållare, knäfickor för knäskydd och tumstocksficka med knivfäste.

Material

Vi har allt från arbetsbyxor i tjockt material med extra förstärkningar i cordura eller polyamid på utvalda slitytor för krävande arbetsmiljöer till lättare servicebyxor för butik och lagerarbete. Våra servicebyxor finns i en mängd olika material. Vanligtvis bomull, polyester eller en blandning av båda materialen. För att få en elastisk stretch funktion blandas vanligtvis spandex in i materialet.

Hos Skyddsboden hittar du ett stort urval av praktiska, funktionella och slitstarka servicerbyxor och servicebyxor stretch till bra priser


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: