Välkommen till skyddsboden.se

         Jag handlar som

 

Privat Företag

Returhantering

Oavsett om du är privatperson eller företag kan du alltid returnera dina varor och få pengarna återbetalda när du handlar hos Skyddsboden.se

Retur/Byte

Önskar du byta eller returnera en vara tar du kontakt med oss via vår mailadress så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits.

Retur

Produkterna som returneras ska vara oanvända med alla lappar och etiketter kvar och i de förpackningar de kom i och i ytterligare en förpackning på vilket returetiketten klistras. Produkterna ska packas på ett sätt så att de är väl skyddade under returtransporten. Retur av brutna, smutsiga och/eller använda produkter accepteras inte.

I returpaketet skall följesedlar och eventuella returformulär utskickade från oss läggas med.

Byte

Om du önskar byta till en annan storlek, färg eller modell måste du returnera de ursprungliga produkterna och göra en ny beställning i butiken.

Återbetalning

När returen är godkänd av oss kommer Klarna att göra en återbetalning av tidigare debiterat belopp. Innan återbetalningen sker kommer Klarna att kontakta kunden via mail med information om återbetalningen. Om du har några frågor om återbetalningen från Klarna ber vi dig kontakta deras kundtjänst på 08-120 120 10 eller gå in på deras hemsida https://www.klarna.com/se/kundservice/

Returetikett

Vi har inte fria returer. Du kan välja att själv skicka varorna i retur och betala för returfrakten eller kontakta oss för att beställa en returfraktsedel. Om du väljer att kontakta oss för en returfraktsedel skickar vi den per brev eller mail. Väljer du en returfraktsedel från oss så kommer vi att dra av kostnader för returen från beloppet som återbetalas till dig.

Om du väljer att skicka varorna själv är det mycket viktigt att du sparar transportdokumenten så paketet kan spåras om det skulle hamna på villovägar.

OBS! Skicka aldrig någonting själv innan du har varit i kontakt med oss för en korrekt returadress.

 

Reklamation

Se våra villkor: https://skyddsboden.se/info/villkor/

 

Har du några övriga frågor runt vår returhantering är du välkommen att kontakta oss på telefon 0950-40 24 16 Mån-Tor 09:00-11:30 och 13:00 – 15:30 Fre 09:00-11:30 eller via mail till info@skyddsboden.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: